BAZEN – TRI NOVELE

Joko Ogava

Sniženo!

460.00 RSD 660.00 RSD

Dodaj u listu želja
Podeli

  U prozi koja je istovremeno nežna i duboka, Joko Ogava je u stanju da izrazi i najtananija dejstva ljudske psihologije – Kenzaburo Oe, japanski književnik, dobitnik Nobelove nagrade za književnost.

  Tri divno napisana romana puna nepatvorene jeze. Svaki od njih gradi sliku koja ne može da se izbaci iz svesti – Ejmi Bender, književnica, autorka dela Devojka u zapaljivoj suknji i Moj lični nevidljivi znak.

  Čudna i neodoljiva knjiga. Proza Joko Ogave podseća na drogu koja neosetno deluje na vašu psihu. I kad završite čitanje, Bazen ostaje s vama, menja vam ugao posmatranja, podriva vašu sabranost i nameće pitanja čak i o naizgled najobičnijim ljudima koje srećete. Autorka ima dar da otkrije i sačuva tajnu ljudske prirode – Ketrin Harison, autorka bestselera Poljubac. Ogava je originalna, elegantna i potresna. Divim se svakom piscu koji se usudi da stupi na tako nesiguran teren – na ivicu neizrecivog. Ove priče prodiru pravo u srce sveta, a ono je hladno i puno jeze. Bez ikakvih pripovedačkih trikova ovi romani stvaraju neočekivanu napetost – kao da vas dodiruje neka ledena ruka – Hilari Mantel, dobitnica nagrade Oranž i autorka dela Crnje od crnog.

  Autor

  Joko Ogava

  Broj strana

  148

  Format

  13,5 x 20

  Povez

  meki

  Komentari

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati komentar za “BAZEN – TRI NOVELE”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *