MALA TOTO – DEVOJČICA NA PROZORU

Tecuko Kurojanagi

Sniženo!

1,155.00 RSD 1,650.00 RSD

Dodaj u listu želja
Podeli

  Jedna od najlepših i najdirljivijih knjiga za decu i odrasle kao i najveći književni događaj u Japanu – četiri i po miliona prodatih primeraka u jednoj godini.

  „Nijednu od ovih epozoda nisam izmislila. Sve su to događaji koji su se stvarno desili i, na svu sreću, bila sam u stanju da se setim popriličnog broja njih.“ Ovim rečima, u pogovoru, Tecuko Kurojonagi obratila se svojim malim čitaocima, njihovim roditeljima i nastavnicima, kad je napisala dirljivu, uzbudljivu knjigu „Mala Toto”, koja je postala istorijski događaj u japanskoj izdavačkoj delatnosti, pošto se prodala u četiri i po miliona primeraka samo u jednoj jedinoj godini. Knjiga je postala i zvaničan nastavni udžbenik. Sećajući se neobične škole Tomoe, čiji je đak bila, opisujući vaspitne metode njenog osnivača i direktora gospodina Kobajašija, koji je verovao da su sva deca od rođenja po prirodi dobra i da ta njihova urođena vrlina može lako da se povredi uticajem njihove okoline i pogrešnim uticajem odraslih, Tecuko, iz poglavlja u poglavlje, kao i njen učitelj, otkriva „dobru prirodu“ deteta i razvija je kako bi dete raslo i postalo ličnost s detinjastim individualnim sposobnostima.

  Ova divna knjiga doživela je ubrzo veliki uspeh u zemljama engleskog govornog područja, a kasnije je prevedena i na mnoge druge jezike.

  Autor

  Tecuko Kurojanagi

  Broj strana

  220

  Format

  21,5 x 20,5

  Povez

  meki

  Komentari

  Još nema komentara.

  Budite prvi koji će napisati komentar za “MALA TOTO – DEVOJČICA NA PROZORU”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *